Hoş Geldiniz
FRT DİZAYN
FRT DİZAYN
FRT DİZAYN
FRT DİZAYN
FRT DİZAYN
FRT DİZAYN
AdresEski Sanayi Çarşısı 2. Sokak No:11   Merkez / Düzce
FRT
FRT

Hakkımızda

Hakkımızda
“ 1948' den Günümüze Kalitenin Tek Adresi”

FRT DİZAYN; Oto Karasör sektöründe başladığı faaliyetinde, Düzce'nin ilk otobüsünü yapmakla yaşadığı gururu, 1948' den günümüze kadar gelen birikimiyle tüm Türkiye ye hizmet veren bir kuruluş olarak müşteri ve halkımızla paylaşmaktadır.

Firmamızın merkezi Düzce'dedir. Fabrikamızda yaptığımız çalışmalarla tüm Türkiye'nin ve yurtdışındaki gurbetçi vatandaşlarımızın beklenti ve isteklerine cevap vermenin mutluluğu içindeyiz.

Kalite politikamız; müşterimize ev ve ofis rahatlığını-konforunu istek ve önerileri doğrultusunda maksimum düzeyde sunmak, yürüyen evler ve ofisler dizayn etmektir. Bunları yaparken de rekabet gücü yüksek ve aranılan ürünler sunmak, AR-GE faaliyetleriyle firmamızın en kısa zamanda düşük maliyetle en iyi kaliteyi uygun fiyatla müşterimize sunmak, onların memnuniyetini sağlamak tek prensibimizdir.

Zamanında, standartlara uygun ve doğru üretim yapmak, personelimizin eğitimini moral ve motivasyonunu yüksek tutmak ekip ruhu ve işbirliğini geliştirmek, bu süreçte sıfır hatayı sağlayıp kaliteyi tüm birimlere yaymak politikamızdır.

Galeri

Hakkımızda
Hakkımızda
Hakkımızda
WhatsApp Hattı